Stel je vraag

Verzenden

Bekijk vraag en antwoord

Grote veranderingen voor de toekomst

Grote veranderingen
Sinds de overname van de webwinkel in 2015 is het niet goed werkende kortingensysteem een ergenis geweest. Door workarounds hebben we er voor kunnen zorgen dat de korting toegepast werd, maar dit kostte enorm veel tijd. 
Daarnaast was dit systeem gebaseerd op een kortingspercentage op de vrijblijvende verkoopadviesprijs. Omdat wij zelf niet op alle artikelen evenveel marge hebben, konden we daardoor een aantal artikelen niet voor dropshipping beschikbaar stellen.

Vandaag is het VIP kortingensysteem overboord gegooid! Alle dropshippers en retailers krijgen nu dezelfde scherpe prijs. Alle artikelen die in de webshop aanwezig waren zijn in prijs hetzelfde gebleven of zelfs goedkoper geworden. Nieuwe artikelen worden nu handmatig geprijsd, waarbij de korting op de verkoopadviesprijs kan variëren tussen de 15 en 40 procent. Hierdoor kunnen wij ook duurdere artikelen met een kleinere marge toevoegen, maar ook artikelen met een ruime marge goedkoper aanbieden.
Voor de groothandelsklanten wordt de kwantumkorting weer ingevoerd. Bij vooral kleine artikelen een hogere korting op een meerstuksverpakking.

Tegenover deze lage inkoopprijs voor iedereen gaan we wel de minimum eis invoeren van een inkoop van minimaal € 100 per jaar. Vanaf 1 januari 2018 gaan wij klanten die dit bedrag in 2017 niet gehaald hebben deactiveren of verwijderen. Binnenkort worden de klanten die sinds 2015 geen bestellingen meer geplaatst hebben verwijderd.

We verwachten met het nieuwe systeem jullie te kunnen helpen om meer omzet te genereren.

 

EAN-codes
Op veler verzoek wordt er momenteel hard gewerkt om alle artikelen van een EAN-code te voorzien. Inmiddels heeft ongeveer de helft van de artikelen deze code.

 

Categorie-indeling
Door de sterke groei in het aantal artikelen zijn we genoodzaakt de categorie-indeling te veranderen. Inmiddels zijn de mokken al in een aparte categorie geplaatst en er zijn enkele nieuwe toegevoegd. Binnenkort zal nog een en ander gesplitst of toegevoegd worden in verband met nieuwe producten.

 

Nieuwe artikelen
Er zijn de laatste tijd redelijk veel nieuwe artikelen toegevoegd en er zullen er nog meer volgen nu het nieuwe systeem ingevoerd is. Hierbij zitten ook unieke merkartikelen van Star Wars, Henry, Volkswagen enz. Houd de webwinkel en Facebook in de gaten voor de nieuwste artikelen.

 

Uitlopende artikelen
De Kaars voor bruidspaar, artikel 800160490 is uitverkocht en komt niet terug in het assortiment. Binnenkort wordt deze uit de webwinkel verwijderd.