Stel je vraag

Verzenden

Bekijk vraag en antwoord

Over ingifts

Sinds juli 2014 zijn we verder gegaan onder de naam Ingifts - groothandel in geschenkartikelen.
Voorheen waren onze webwinkels onderverdeeld in webwinkelgroothandel.nl en webwinkeldropshipping.nl.

We bedienen zowel de webwinkels op basis van dropshipping maar ook de retailers en e-tailers die graag voor eigen inkoop voorraadhoudend willen zijn. Tijdens het registratieproces kan gekozen worden uit de twee verschillende klantprofielen. Wil je altijd per stuk kunnen inkopen, dan kies je voor dropshipping. Ben je voorraadhoudend en wil je ook wel meer stuks van een artikel inkopen tegen een betere prijs kies dan voor groothandel.

Minimale Order
Het verschil tussen het dropship en groothandel klantprofiel zit hem in de bestelhoeveelheid die we hanteren voor groothandel klanten. Bij het groothandel klantprofiel moet rekening worden gehouden met een minimale bestelhoeveelheid bij bepaalde artikelen. 

Prijzen en mnimale order
Elke dropshipper en retailer krijgt dezelfde lage prijs als zijn/haar collega. We vragen hiervoor alleen dat er per jaar voor minimaal € 100,- aan artikelen ingekocht wordt.

Master Prices voor groothandel
Master prices zijn prijzen per hoofdverpakking. Denk hierbij aan een complete display of doos. Deze prijs is altijd lager dan de prijs per stuk. Als dit op een artikel van toepassing is staan zowel de prijs als het aantal vermeld bij het artikel.

Offerte Aanvraag
Uiteraard is het ook mogelijk om voor grote aantallen een offerte aan te vragen. Ga naar het betreffende artikel en selecteer het offerte aanvraag formulier. Hier kunnen alle gegevens ingevuld worden inclusief de gewenste aantallen en uiterste leverdatum of stuur een email waarin deze informatie vermeld wordt naar groothandel@ingifts.nl.

Vaste Verzendkosten
We werken met vaste verzendkosten per bestelling van € 5,70 voor zendingen binnen Nederland. Daarnaast verzenden wij ook naar België en Duitsland voor € 7,50 per bestelling. Voor overige landen is de verzending op aanvraag.