Stel je vraag

Verzenden

Bekijk vraag en antwoord

Belangrijke beleidswijziging, wijziging merken

Invoering minimum bestelbedrag

Helaas hebben we moeten constateren dat er dropshippers zijn die steeds vaker zeer kleine bestellingen plaatsen, die voor ons meer een kostenpost zijn dan een win-win situatie. Een enkele kleine bestelling zou geen probleem zijn, maar het grote aantal waar we nu mee te maken hebben is voor ons niet acceptabel. We zijn hierdoor genoodzaakt om een beleidswijziging door te voeren.

In principe willen we de groothandelsklanten en de verkopers van combinatie- of meerstuks pakketten de gelegenheid blijven geven om deze goedkopere artikelen te bestellen. Onze huidige shop laat het helaas niet toe om hard een bestelminimum in te voeren zonder dat dit verdergaande consequenties heeft. Hier gaan we bij de bouw van de nieuwe webshops beslist naar kijken.

Vanaf 1 augustus wordt een minimum bestelbedrag van € 5,- excl. BTW en verzendkosten ingevoerd. Bestellingen onder dit bedrag worden niet meer in behandeling genomen. Plaats je toch een bestelling onder dit bedrag, dan wordt een keer per maand het bedrag teruggestort op de bankrekening na aftrek van de gemaakte kosten. Indien deze maatregel niet blijkt te werken, dan zijn we genoodzaakt de kleine artikelen uit de webwinkel te verwijderen of in prijs te verhogen naar € 5,-.

 

Wijziging merken

Met het merk Korono hadden we mooie artikelen in de wat hogere prijsklasse gevonden waarmee een leuke marge te behalen is. Helaas blijkt Korono veel te traag met leveren waardoor wij te vaak geen voorraad hebben. Dit is voor ons onacceptabel. Een aantal artikelen hebben we op voorraad, maar de artikelen die te lang op zich lieten wachten zijn in de webwinkel uitgeschakeld. Deze zullen binnenkort uit de webwinkel verwijderd worden.

Ondertussen hebben we niet stil gezeten en zijn we druk in onderhandeling over soortgelijke artikelen. Voor de bbcook-artikelen zijn we inmiddels in onderhandeling en het assortiment wordt dan ook aangevuld met buitenhaarden en originele houtrekken. Voor nieuwe LED-artikelen is de eerste bestelling geplaatst en deze zijn in productie. Enkele artikelen zijn gelijk aan artikelen in het assortiment van Korono, maar we hebben ook originele LED-lampen voor de kinderkamer gevonden. Zodra de artikelen binnen zijn en in de webshop toegevoegd, dan wordt dit ook op onze Facebookpagina gemeld.
Nog even afwachten dus. 
 

Uit assortiment

Enkele artikelen zijn uitverkocht en zullen niet meer terugkeren:
- 76/6173 Desktop drumkit
- 29/3356 Drumstick pencils
- 94/2046 Foto sleutelhanger hart
- 94/2242 Modern metalen fotolijstje
- PP2722PM Pac-man lamp
- 71/2931 Pannenonderzetter euro-pallet
- diverse Korono artikelen
De artikelen kun je vinden op de pagina uitverkocht Deze artikelen worden binnenkort uit de webwinkel verwijderd.
 

Nieuw in het assortiment

Continu zijn we op zoek naar nieuwe cadeau-artikelen voor alle leeftijden en naar ieders smaak. Zoals je op de facebookpagina kunt zien zijn er weer veel artikelen toegevoegd, zoals onder andere:
- 59/2101 Amazing Roller Coaster 1
- 59/1960 Basketbal wasnet
- 190147 Decoset Boeddha
Dit zijn enkele artikelen, maar er is nog veel meer en er komt nog meer!


Voor de cadeautijd willen we alle nieuwe artikelen in de shop hebben, zodat we allemaal weer optimaal kunnen verkopen. Geniet nog even van de vakantie en de zomer.

Het verkoopteam Ingifts