Stel je vraag

Verzenden

Bekijk vraag en antwoord

Extra dropship-website online

Extra website met groter assortiment

Hoewel er nog veel moet gebeuren in de programmatuur en de artikelfoto's hebben we besloten om de nieuwe website online te zetten: www.dropshipper-online.nl. De website is op dit moment minder gebruiksvriendelijk dan Ingifts.nl, maar op Dropshipper-online.nl zijn de prijzen voor alle klanten gelijk: de beste staffel. Dus ook voor beginnende dropshipklanten.

Met name onze dropshipklanten en groothandelsklanten in het buitenland kunnen hier beter terecht door de mogelijkheid om BTW-vrij te kopen voor leveringen in het buitenland, mits ze beschikken over een BTW-nummer dat gekoppeld is aan hun adres. Wel moet op dit moment nog apart voor aanvullende verzendkosten voor het betreffende land gekozen worden. Mr. Cash/Bancontact zijn ook nog niet ingebouwd.

Dropshipklanten met een uitgebreider assortiment dan cadeau-artikelen kunnen hier beter terecht door het grotere assortiment, zoals lingerie, hobby-artikelen, basic kleding en in de toekomst nog meer.

Aan een feed voor deze webshop en het downloadgedeelte met foto's e.d. wordt gewerkt.

Wil je van deze webshop gebruik gaan maken? Dan moet je je hiervoor apart (opnieuw) registreren door middel van het registratieformulier op de website.

 

Uitlopend assortiment

Helaas moeten we weer van enkele artikelen afscheid nemen omdat ze niet meer leverbaar zijn:

71/2901 Banana guard

71/2853 Condiment dispenser.
Deze artikelen worden binnenkort uit de webwinkel verwijderd.

Gelukkig hebben we ook weer veel nieuwe artikelen kunnen inkopen. Je vindt ze op de beginpagina van Ingifts.nl