Stel je vraag

Verzenden

Bekijk vraag en antwoord

Nieuwe webshops voor dropshipping

Het is eindelijk zover! De eerste 2 nieuwe webwinkels zijn (bijna) klaar. Er moet nog wat netjes afgewerkt worden en nog niet alle artikelen zijn aanwezig, maar er kunnen vanaf vandaag bestellingen geplaatst worden.

Er is een nieuwe webshop voor dropshipping binnen Nederland, te weten Dropshipper-online.nl, en een nieuwe webwinkel voor levering naar België en Duitsland, te weten Dropshipper-eu.nl. Omdat het oude klantenbestand nogal vervuild geraakt is, verzoeken we je om voor de webwinkel(s) waar je gebruik van wilt maken opnieuw te registreren. Onze voorraadhoudende klanten moeten nog even langer geduld hebben en ook de gebruikers van CCV-shop zullen moeten wachten tot de nieuwe koppelingen klaar zijn.

Er zijn een aantal veranderingen doorgevoerd:

  • Voor België en Duitsland is het assortiment beperkter omdat er (nog) geen elektronica buiten Nederland verkocht wordt. De meeste dropshippers zullen niet aan de voorwaarden van de OVAM (Vlaamse afvalverwerking) voldoen en daar willen wij als verzendende partij niet op aangesproken worden. Bestellingen naar België laten versturen is nu weer mogelijk via Dropshipper-eu.nl.
  • Het assortiment is/wordt uitgebreid met kleding en ondermode. Deze artikelen worden langzamerhand toegevoegd. Kleding en ondermode wordt niet retour genomen.
  • Alle artikelen onder € 5,- zijn uit de webshop verwijderd omdat te veel klanten van mening zijn dat een minimum bestelbedrag niet voor hen van toepassing is. Wil je goedkopere artikelen aanschaffen en op voorraad nemen dan kan dit binnenkort via de vernieuwde Ingifts-websites.
  • Alle producten worden langzamerhand aan het huidige prijsniveau aangepast. We hebben jarenlang nauwelijks prijswijzigingen doorgevoerd, maar zijn door de vele prijsstijgingen genoodzaakt om dit nu wel te doen.
  • Verbeterde artikelbestanden waarin ook alle beschikbare opties verwerkt zijn. Op dit moment alleen als XML-bestand beschikbaar. De producten zijn verdeeld over 3 categorieën zodat je een keuze kunt maken welke artikelgroep(en) je wilt aanbieden.
  • Om het milieu te sparen wordt er geen pakbon meer aan de bestelling toegevoegd. We adviseren je om deze zelf naar de klant te mailen, zodat de klant over alle gegevens van de bestelling beschikt.
  • Meer betaalmogelijkheden voor onze Vlaamse klanten.
  • Nieuwe artikelen in het assortiment worden alleen nog in de nieuwe webwinkels toegevoegd.

De ontwikkelingen staan niet stil en we zijn meer mogelijkheden aan het onderzoeken. De nieuwe webwinkels bieden ons meer mogelijkheden. Volg het nieuws om op de hoogte te blijven.

Dropshippers kunnen via Ingifts.nl blijven bestellen tot de nieuwe website van Ingifts.nl online gaat.

Het verkoopteam van Ingifts