Stel je vraag

Verzenden

Bekijk vraag en antwoord

Eerste API beschikbaar, xml bestanden dropshipping

Eerste API beschikbaar

Zoals eerder gemeld wordt er gewerkt aan een API voor de dropshipperorders. Het is gelukt om vlak voor de cadeautijd een eerste versie gereed te hebben voor de dropshippers die zelf hun website aan de API kunnen koppelen. Hiervoor is het assortiment van Dropshipper-online.nl beschikbaar.

Een breder assortiment voor dropshipping: cadeau-artikelen, kleding, tassen en/of lingerie (4 bestanden). De artikelen onder € 5,- zijn niet via Dropshipper-online.nl beschikbaar. Artikelen onder de € 5,- blijven alleen voor groothandelsklanten beschikbaar. Er wordt nog gewerkt aan verdere uitbreiding van het assortiment voor dropshipping.
Voor meer informatie over het assortiment kun je een kijkje nemen op Dropshipper-online.nl. Bestellingen van Dropshipper-online.nl worden alleen naar afleveradressen binnen Nederland verstuurd.
Voor België en Duitsland is Dropshipper-eu.nl met een kleiner assortiment beschikbaar (geen elektronica in verband met de Vlaamse wetgeving afvalverwerking). Voor Dropshipper-eu.nl  en voor CCV-shop klanten wordt nog aan de API gewerkt.

Je kunt van de API gebruik maken via Dropshipxl.nl. Op het dashboard kun je per bestelling of per dag de openstaande bestellingen betalen, maar het is ook mogelijk om een tegoed te kopen waar de bestellingen uit betaald worden. Je hoeft dan alleen in de gaten te houden dat het tegoed op tijd opgewaardeerd wordt.
De bestellingen worden automatisch doorgeplaatst naar Dropshipper-online.nl. Zorg dat je daar ook een account hebt om de facturen te kunnen downloaden.
Betalingen moeten op werkdagen voor 15.00 uur ontvangen zijn om de bestellingen dezelfde dag nog te laten versturen.

We hopen op korte termijn verdere ontwikkelingen te kunnen melden.

XML-bestanden dropshipping

De categorie-indelingen in de beschikbare XML-bestanden op Dropshipper-online.nl en Dropshipper-eu.nl zijn verbeterd waardoor er nu een logischer indeling is.
Er is een nieuw XML-bestand toegevoegd voor de categorie tassen.

We wensen jullie goede verkopen toe in de komende maanden.

Het verkoopteam.